Engels Duits

Activiteitencentrum Lauwersnest

In het activiteitencentrum vind je foldermateriaal, informatie over het gebied en de planten en dieren en een winkeltje met leuke souvenirs. De gastheren en gastvrouwen staan altijd voor je klaar. Naast het centrum is een prachtige vuurplaats, een vijver en een avontuurlijk huttenbouwbos. Voor de allerkleinsten is het Kabouterpad een aanrader. Ook worden er vanuit het centrum vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zie de activiteitenkalender voor het actuele aanbod.

Adres:

De Rug 1
9976 VT Lauwersoog
0519-345145
lauwersmeer@staatsbosbeheer.nl

Openingstijden:

Aangepaste openingstijden i.v.m. het coronavirus

Hoe graag we iedereen ook zouden ontvangen in het Lauwersnest, we hebben toch moeten besluiten om het centrum ten minste tot en met 1 september gesloten te houden. Omdat wij bezoekers toch graag wegwijs willen maken, staan wij deze zomer voor je klaar met een kraam op de zondagmiddagen van 12.00 uur – 16.00 uur.

Zo kun je toch bij ons terecht met vragen en opmerkingen en kunnen wij je informeren over het Lauwersmeergebied. Daarnaast kan met de jonge bezoeker(s) het kabouterpad weer gelopen worden.
Ook als wij er niet zijn, is het Nationaal Park altijd open voor bezoekers en zijn er diverse routes te bewandelen en te fietsen. Bij de kraam, maar ook in de natuur, dient men vanzelfsprekend de coronamaatregelen van het RIVM in acht te nemen.

Omdat er helaas ook geen kinderactiviteiten zijn in de zomer, hebben we speciaal voor hen een leuke actie. Download hier een kleurplaat, zet je kinderen aan het werk, stuur ‘m op en maak kans op mooie prijzen!

Adres: De Rug 1, 9976 VT Lauwersoog
Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/lauwersnest

Website door Kornuiten.com