Perfect Earth Animals: dieren zoeken in Nationaal Park Lauwersmeer

Met je telefoon op jacht naar dieren(kaartjes) in het Lauwersmeergebied. De Perfect Earth Animal App maakt wandelen met je ouders weer leuk! Op een paar wandelroutes van Staatsbosbeheer in het Lauwersmeergebied zijn digitale dieren verstopt. Al wandelend met een telefoon met de gratis Perfect Earth Animal app kun je ze sparen. Perfect Earth en Staatsbosbeheer werken samen om kinderen en hun ouders te stimuleren om al wandelend de natuur te ontdekken.

Dierenkaarten verzamelen

Het werkt heel eenvoudig. Thuis zet je de gratis app op je telefoon. Bij de start van je wandeling open je de app en ga je aan de wandel. Kom je binnen 50 meter van een verstopte dierenkaart, dan wordt deze dierenkaart automatisch toegevoegd aan de collectie op je telefoon. Op de dierenkaarten staan leuke weetjes over de dieren. Blijf buiten wel goed opletten, want ook daar kun je deze dieren tegenkomen. En niet alleen in het Lauwersmeergebied zijn dierenkaarten verstopt. Door heel Nederland kun je ze vinden, kijk daarvoor op de landkaart in de app. Vind jij alle dierenkaarten die verstopt zijn?

Download en doe mee!

De app is beschikbaar via de App Store en Google Play. Kinderen zijn gek op dieren en op verzamelen. De app kan een goede motivatie zijn om samen met ouders vaker de natuur te beleven. Het spel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.