Natuurschoolgidsen Lauwersoog gezocht

IVN Natuureducatie biedt sinds vorig jaar schoolreisjes in het unieke waddengebied. Dat doet ze via de Natuurschool; een organisatie die al 30 jaar kinderen de natuur laat beleven met schoolreisjes en excursies en die IVN eind 2020 heeft overgenomen. Dit voorjaar worden de eerste enthousiaste en nieuwsgierige kinderen en hun leerkrachten weer verwacht. Voor deze periode zoekt IVN nog nieuwe Natuurschoolgidsen.

Leukste schoolreisje ooit

Op schoolreisje met de Natuurschool betekent al dertig jaar lang een actieve dag in de buitenlucht, plezier beleven met de klas, uitwaaien en ook nog wat opsteken over de natuur. Wadlopen, sleepnetvissen op het strand, actieve spellen en nog veel meer activiteiten die ervoor zorgen dat kinderen met een grote glimlach en enthousiaste verhalen weer huiswaarts keren. Sommige kinderen krijgen er geen genoeg van en laten dat weten ook: “Ik wil nog wel twee keer blijven zitten, want dan kan ik dit nog twee keer doen!” Of: “Dit is het leukste schoolreisje ooit!” Fantastische en pure reacties, waar alle gidsen het uiteindelijk voor doen.

Leren over wordt houden van

Op schoolreisje gaan met de Natuurschool is vooral heel leuk en avontuurlijk, maar dat is niet het enige. Kinderen leren ook over de geweldige natuur van het Waddengebied. Dit soort bijzondere natuuravonturen in hun jeugd zorgen ervoor dat kinderen de natuur hun hart sluiten en er ook beter voor willen zorgen. Als gids bij de Natuurschool laat jij een schoolklas zo’n onvergetelijk schoolreisje beleven. Je neemt een schoolklas mee in de boeiende wereld van de Waddenzee, het Lauwersmeer en de vissershaven (Lauwersoog).

Word Natuurschoolgids!

Dus ben jij graag in de natuur en barst je van de energie om kinderen een fantastische dag buiten te bezorgen? Check de volledige vacature op www.ivn.nl/natuurschoolgidslauwersoog en meld je aan.