Hoe betrekken we bewoners beter bij het Nationaal Park?

Als Nationaal Park Lauwersmeer vinden we het belangrijk zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren en te betrekken bij dit unieke en prachtige natuurgebied. Bewoners/omwonenden zijn wat dat betreft als naaste buren en vaak frequente bezoekers een belangrijke doelgroep. Geregeld organiseren we specifiek voor deze groep een excursie of activiteit. Maar wij zijn wel benieuwd waar jij als bewoner zelf behoefte aan hebt. Misschien vind je het prima zoals het nu is. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat er onder bewoners nog wel wensen/ideeën leven over het Nationaal Park. Mocht dit laatste het geval zijn, dan horen we dat natuurlijk graag!

Heb je wensen/ideeën hoe we bewoners/omwonenden beter bij het park kunnen betrekken? Stuur dan je wens of idee naar Jörgen de Bruin (Coördinator Communicatie & Educatie Nationaal Park Lauwersmeer).

Wil je beter op de hoogte blijven van wat er speelt in en rond Nationaal Park Lauwersmeer? Meld je dan nu aan voor de digitale nieuwsbrief, die vier keer per jaar verschijnt.