Theaternest

Kanoet; wonderen van de vogelwereld

14.00-15.00
Kosten: €2,50 per persoon

Tijdens het Vogelfestival kun je genieten van de prachtige voorstelling ‘Kanoet’. Deze voorstelling zorgt ervoor dat kinderen met andere ogen naar de natuur gaan kijken. Het gaat over een jongen wiens vader onderzoek doet naar wadvogels en die ervan droomt zelf te kunnen vliegen. De kinderen leren zo over het wonderlijke gedrag van wadvogels en over wat ons waddengebied met Afrika en Siberië te maken heeft. De voorstelling kost €2,50 per persoon, contant te voldoen bij binnenkomst. Om verzekerd te zijn van een plekje, is het handig om je via onderstaand formulier voor de voorstelling aan te melden.

Aanmelden Kanoet

Meld je via dit formulier aan voor de voorstelling ‘Kanoet’.
Geef in het opmerkingenveld aan:

  • dat je je voor de Kanoet aanmeldt
  • met hoeveel personen je komt
Kwie, kwie, kwie, kwie, kwie

11:00 – 12:00

Camilla Dreef geeft een presentatie over haar nieuwe boek ‘Kwie, kwie, kwie, kwie, kwie, een boek vol vogelverhalen.’ Vogels kijken kun je altijd en overal. Thuis, in je tuin of op je balkon. Buiten, op straat, in het park of in het bos. Onderweg, in de auto, op de fiets of vanaf een bootje. Camilla begon al vroeg naar vogels te kijken en vertelt in dit boek haar mooiste vogelverhalen.

 

Mees speelt: Gevleugelde Vertellingen

Speelt gedurende de gehele dag 15 voorstellingen van ongeveer 20 minuten.
Kosten: €3,00 per persoon

Een serie korte muziektheater voorstellingen over de relatie tussen mens & vogel.  Vergezeld door haar gitaar verhaalt en zingt Mees over de absurde en hilarische personages die deze serie voorstellingen zo bont gekleurd maakt. Ondeugend, grappig, spannend; maar altijd intiem en liefdevol. Mees reist al jaren stad, land en luchtruim af om haar toehoorders te verwennen met haar zangstem en spraaklust. Geen hoogpolige theaterstukken, maar goede teksten en beeldende liedjes, die je raken tot in je ziel.
Ondermeer haar puurheid en authenticiteit worden rijkelijk geprezen.

Als het leven een vogel was, dan waren muziek en fantasie haar vleugels.
Dan was de lucht een podium om verhalen in te verspreiden.

Fotografie: Billie-Jo Krul (www.billie-jo.nl)