Dijkversterking Lauwersmeerdijk-Vierhuizergat genomineerd voor prijs

De samenwerkingsprojecten ‘Dijkversterking Lauwersmeerdijk – Vierhuizergat’ en ‘Nieuwe Waterwerken Zoutkamp’ zijn genomineerd voor de WOW-prijs 2023. Het ‘Platform Weg Ontmoet Water’ (WOW) reikt deze samenwerkingsprijs elke twee jaar uit als eervol podium voor de meest inspirerende projecten uit het (vaar)weg- en waterbeheer. De genomineerden laten zien dat ze ‘door hun samenwerking, wil en durf inhoudelijke vernieuwing mogelijk maken’. Breng je stem uit!

Over de WOW-prijs

De WOW-prijs is een prijs voor samenwerkingsprojecten in weg-, vaarweg- en waterbeheer. De dijkversterking is ook zo’n samenwerkingsproject. De duurzaamste dijk van Nederland bouw je immers niet alleen! Samen met overheden, marktpartijen, natuurorganisaties, maatschappelijke organisaties, ondernemers en bewoners werken we aan onze diek van morgen.

Wat gaan we doen met de prijs?

We zijn heel blij en trots dat we genomineerd zijn voor de WOW-prijs. Mochten we de prijs winnen, dan zetten we het geld in om nog beter onze kennis te delen over hoe we de duurzame dijk bouwen. Om zo professionals in de weg-, vaarweg- en waterbeheer te inspireren en te helpen ook bij te dragen aan de versnelling van de duurzame transitie van de sector.

Stemmen

Stemmen kan tot 2 november. Dan worden de winnaars bekend gemaakt op de landelijke WOW-dag. Stemmen kan via platform WOW.