Cursus Gastheerschap Nationaal Park Lauwersmeer

Dit najaar organiseert IVN, samen met Staatsbosbeheer, een cursus Gastheer Nationaal Park Lauwersmeer voor recreatieondernemers. De cursus gaat over het ontstaan, de natuur, het landschap en de vele recreatieve mogelijkheden van het Nationaal Park. Met deze cursus op zak word je als ondernemer een echte ambassadeur van dit prachtige gebied.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Het programma is geheel vernieuwd. In de nieuwe cursus staan de kernkwaliteiten ‘Vogelparadijs’ en ‘Dark Sky Park’ centraal. Een module ‘Storytelling’ is toegevoegd, want het zijn juist de verhalen, iets bijzonders dat je pas ziet als je erop gewezen wordt, die maken dat je een plek écht beleeft.

Verlaagd tarief
IVN Natuureducatie heeft de cursus Gastheer van het Landschap ontwikkeld in samenwerking met RECRON en Koninklijke Horeca Nederland. Inmiddels zijn er landelijk meer dan 2.500 enthousiaste ondernemers opgeleid. Subsidie van de Stuurgroep Lauwersmeer maakt het mogelijk deze cursus tegen een sterk gereduceerd tarief aan te bieden.

Aanmelden
Ben je ondernemer en draag je het Nationaal Park Lauwersmeer een warm hart toe? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Jörgen de Bruin, 06 – 46 41 38 55 of j.de.bruin@ivn.nl.

Lees hier het verhaal van gastheer It Dreamlan

Lees hier het verhaal van gastheer D’Olle Pastorie