Boswachter Games, het mysterie van de verdwenen zeearend

Levensechte adventuregame in Nationaal Park Lauwersmeer

Op zaterdag 21 oktober vindt voor de allereerste keer een levensechte adventuregame plaats bij het Lauwersnest in Nationaal Park Lauwersmeer: de Boswachter Games het mysterie van de verdwenen zeearend. Een interactief 1,5 – 2 uur durend natuureducatie-spel voor families met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De unieke games en acteurs zullen het een onvergetelijke ervaring maken.

Boek hier je tickets

Betreed de magische dierenwereld en help de zeearend terug te vinden

“De zeearend is verdwenen en boswachter Paul maakt zich erg zorgen. Kan jij hem helpen?” Tijdens de Boswachter Games belanden kinderen in een levensechte game. Met hulp van Inge, de kleindochter van Boswachter Paul, gaan ze op zoek naar de zeearend. Inge is een echte speurneus en kent de natuur als haar broekzak. Maar dat is niet het enige. Inge heeft iets magisch ontdekt. Een geheime doorgang naar de dierenwereld. In deze wereld kan ze praten met alle dieren die ze tegenkomt. Om deze magische wereld te kunnen betreden heeft ze een bijzondere spreuk nodig. En hierbij komt de hulp van de kinderen goed van pas!

Spelend leren over de natuur

Tijdens het spel leren kinderen over de natuur. Ze moeten allemaal spannende missies uitvoeren onder begeleiding van hun eigen familie. Bij elke opdracht moeten de kinderen samenwerken met de personages, dingen zoeken en ontdekken om het raadsel op te lossen en leren ze iets over de natuur en de invloed van de mens hierop. Er zijn verschillende levels, die steeds spannender worden. Je kan je ook als groep aanmelden om het spel te spelen.

Doe je mee?

Datum: Zaterdag 21 oktober
Tijden: 10:30 uur – 12:00 uur of 13:00 uur – 14:30 uur
Locatie: Activiteitencentrum Lauwersnest, de Rug 1, Lauwersoog
Parkeren: gratis parkeren op het grasveldje bij het Lauwersnest.
Tickets: verkrijgbaar via www.boswachtergames.nl. Kinderen betalen €5, volwassenen doen gratis mee. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!