4 nov

Natuurwerkdag: kom werken in de natuurspeelplaats bij het Lauwersnest!

Zin om actief bezig te zijn in de buitenlucht en tegelijkertijd iets goeds te doen voor natuur en landschap? Meld je aan voor de jaarlijkse Natuurwerkdag bij het Lauwersnest!

Wat ga je doen?
Tijdens de natuurwerkdag worden er terreinen gemaaid, wordt er hout opgeruimd en in muurtjes verwerkt en worden er takkenrillen gemaakt van wilgentenen. Op deze manier komen er nog meer spannende tunnels en hoekjes voor kinderen waar ze dan zelf hutten kunnen gaan bouwen.

Natuurlijk zorgen we voor koffie / thee en een lekkere lunch!

De natuurspeelplaats
Bij Activiteitencentrum Lauwersnest bevindt zich een uitdagende natuurspeelplaats. Het bestaat uit een waterpartij met bruggetjes, stapstenen en klauternetten, verschillende speelobjecten (zoals een klimtoren in de vorm van een vogelnest met een kabelbaan) en een huttenbouwbos.

Spelen in de natuur geeft een gevoel van vrijheid en avontuur. Het is de basis voor leren en het ontwikkelen van een actieve en gezonde leefstijl. Kom je steentje bijdragen aan het opknappen van de natuurspeelplaats bij het Lauwersnest: dé plek om kennis te maken met de natuur van het Lauwersmeergebied!

Wanneer zaterdag 4 nov 2023 - 9:00 - 14:30
Waar

Activiteitencentrum Lauwersnest, De Rug 1, 9976 VT Lauwersoog

Voor wie

Iedereen die wil komen helpen!

Kosten
Aanmelden

www.natuurwerkdag.nl/klussen/natuurspeelplaats-lauwersnest/ 

Organisatie

Staatsbosbeheer