7 mei

Lezing Gerrit Hiemstra en excursie

Foto: Walter Kallenbach

Klimaatverandering; wat betekent dat voor mens en natuur?

Op zaterdag 7 mei organiseert Nationaal Park Lauwersmeer, speciaal voor omwonenden, een lezing over water en klimaat met een van Nederlands’ bekendste meteorologen Gerrit Hiemstra. Wat houdt klimaatverandering eigenlijk in en wat is de impact op de natuur en de mens? Hiemstra neemt ons met zijn jarenlange ervaring in de meteorologie mee op een reis door verleden en heden en werpt een blik op de toekomst. Is er iets wat je altijd al had willen weten over klimaatverandering? Denk daar alvast over na, want er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Na afloop van de lezing gaan we tijdens een excursie met eigen ogen zien wat de gevolgen zijn van klimaatverandering voor de natuur. Gidsen van Staatsbosbeheer en IVN nemen je hiervoor mee in het prachtige vogelparadijs op vroegere zeebodem dat Nationaal Park Lauwersmeer is.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor deze lezing van Gerrit Hiemstra en de daaropvolgende excursie op zaterdag 7 mei 2022 van 13:30 tot 16:30.

Aanmelden lezing Gerrit Hiemstra

  • Nationaal Park Lauwersmeer gebruikt je gegevens om je te informeren over deze lezing en over toekomstige ontwikkelingen in het gebied die voor omwonenden interessant kunnen zijn.
Wanneer zaterdag 7 mei 2022 - 13:30 - 16:30
Waar

Lauwersnest, De Rug 1 9976 VT Lauwersoog

Voor wie

omwonenden van NP Lauwersmeer

Kosten

gratis

Aanmelden

via bovenstaand formulier

Organisatie

IVN en Staatsbosbeheer