Cursus gastheerschap Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer organiseert de komende maanden een cursus gastheerschap voor recreatiemedewerkers.

Nationaal Park Lauwersmeer, schitterende natuur, een bijzondere ontstaansgeschiedenis en talloze mogelijkheden voor de recreant. Draagt u het Nationaal Park Lauwersmeer een warm hart toe en wilt u uw gasten zo goed mogelijk over dit prachtige gebied informeren dan is deze cursus echt iets voor u!
 
Doel van de Cursus Gastheerschap is om de recreatiesector te informeren over het Nationaal Park en de recreatieve mogelijkheden om van die natuur te genieten, zodat u goed in staat bent uw gasten te informeren over de natuurwaarden en recreatieve mogelijkheden in dit gebied.

De cursus is met name bedoeld voor de recreatiemedewerkers die het meest met de gast te maken hebben, bijvoorbeeld baliemedewerkers of medewerkers op het terrein.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagmiddag: 19 & 26 januari, 9 & 16 februari 2015 van 13.30 - 16.30 uur  De cursus wordt afgesloten op 16 februari  met het uitreiken van de cursuscertificaten, een gevelbordje Gastheer NP Lauwersmeer  en een borrel. Het complete programma kunt hier vinden. De kosten bedragen € 75,- per persoon.  koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Heeft u belangstelling voor deze cursus, dan kunt u zich, zowel telefonisch of per mail tot uiterlijk 15 januari aanmelden bij:

IVN Groningen     
Dhr. Guido Lek
M: 06-15 87 78 10
E: g.lek@ivn.nl    

Vanuit de landelijke samenwerking tussen RECRON, Koninklijke Horeca Nederland en IVN wordt in 18 Nationale parken een Cursus Gastheerschap gegeven. IVN is in Nationaal Park Lauwersmeer aanspreekpunt voor deze cursus.

afdrukken