Cursus Flora en Fauna Nationaal Park Lauwersmeer

Dit voorjaar organiseert het Nationaal Park een Cursus Flora en Fauna . In deze cursus zullen medewerkers van Staatsbosbeheer en IVN u informeren over de bijzondere ontstaansgeschiedenis en de bijzondere planten en dieren in het gebied.

Ook zal nader ingegaan worden op het beheer dat nodig is om deze bijzondere natuur te behouden en waar mogelijk te versterken. Altijd al meer willen weten over de prachtige natuur van Nationaal Park Lauwersmeer? Dan is dit uw kans!

 

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Op maandag 11 en 18 mei vinden de theoriebijeenkomsten plaats van 19.30 tot circa 22.00 uur in Activiteitencentrum De Bosschuur, De Rug 1 te Lauwersoog. Op zondag 31 mei is er van 9.00-13.00 uur een veldexcursie. De kosten bedragen Ä 20, - per persoon. Dat is inclusief hand-outs van de presentaties en koffie/thee tijdens de bijeenkomsten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Dus heeft u belangstelling, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via E: j.de.bruin@ivn.nl. Dan ontvangt u per ommegaande van ons een bevestiging en het programma voor deze cursus.

Jörgen de Bruin
Coördinator Voorlichting & Educatie
Nationaal Park Lauwersmeer/IVN

print