Coöperatie ondernemers De Marne groeit uit tot onweerstaanbaar hotel

Hotel De Marne: Groningse Gids voor avonturiers en eigenheimers Hotel De Marne is de nieuwste online gids met alle toeristische informatie over het gebied De Marne, Groningen. De schuddende Groningse grond heeft actieve ondernemers uitgedaagd om tegengas te geven en samen te werken om de economische stabiliteit te versterken, de reiziger te koesteren en de toeristische attracties aantrekkelijk te maken.

Op www.HotelDeMarne.nl krijgt een bezoeker de mens achter de onderneming te zien, waarmee het bijzondere en persoonlijke karakter van het gebied helder wordt.

Met een virtuele rondleiding op  www.hoteldemarne.nl  komt de bezoeker terecht in een veelzijdig en schijnbaar onbegrensd gebied; een afspiegeling van 24.000 hectare grond, in de gastvrije handen van zelfstandige ondernemers. Gebundeld noemen ze zich 'Hotel De Marne': B&B's, restaurants, galeries, winkels en toeristische attracties met een typisch Gronings karakter. Hotel De Marne is een inspirerende binnenkomer in een open, ruig en verrassend veelzijdig landschap in het Noorden van het land.

Vergrootglas
Hotel De Marne legt een vergrootglas op het kleinschalige en onafhankelijke aanbod in de regio. Ten noordwesten van de stad Groningen, in de driehoek met het Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee,  biedt De Marne een afwisselende combinatie van kust, boerenland en Nationaal Park. Hier brengen ondernemers volop leven in het cultureel erfgoed. De site toont verrassende combinaties onder de noemer 'pikdonker', 'vooronder', 'bostuin' of bijvoorbeeld 'vissersgeluk'. Zo surft de bezoeker door een passende sfeer en vindt inspiratie om te eten, te logeren, te wandelen of te fietsen. Kortom om een beleving te ondergaan. De gast kan alles vanaf de site direct zelf regelen met de 'uitbater' voor een tocht te paard, eten op een platbodem of logeren bij de boer.

De Marne
Hotel De Marne is een platform van ondernemers in het gebied De Marne, de schouder van Groningen, in de driehoek tussen de stad Groningen, de Waddenzee en het Nationaal Park  Lauwersmeer. “De ruimte is hier ongekend: nergens is er een grootser uitzicht dan hier. De laagste horizon, de mooiste wolken, de donkerste nachten. De Marne is het niets dat boven Groningen gaat”, vertellen de initiatiefnemers van Hotel De Marne. “Samenwerking maakt ons sterker, daarom zijn we dit initiatief gestart. Het mooie is dat we op een gebied van 24.000 hectare werkelijks álles kunnen bieden. En nog mooier is het om te zien dat de ondernemers opbloeien, juist omdat ze samenwerken. Ook zij ontdekken zo hun eigen gebied.”

Over Hotel De Marne
Bij Hotel De Marne worden toeristen, dagjesmensen, natuurliefhebbers, avonturiers en collega's gastvrij ontvangen door ruim 60 samenwerkende ondernemers. Zij delen graag hun kennis over het gebied en bieden een verrassende verscheidenheid aan culturele en natuurlijke slaapplaatsen, landschappen en parken. Het is een platform wat door zelfstandige, onafhankelijke ondernemers in De Marne in de lucht wordt gehouden. Er is geen betaalde informatie. Ondernemers zetten er enthousiast hun deuren open voor hun diensten en producten.

afdrukken